خرما کنجدی - رولت خرما

خرما کنجدی یکی از سوغات خوشمزه استان خوزستان به شمار می آید.

طرز تهیه خرما کنجدی : ابتدا پوست خرماها را می کنیم. سپس هسته خرما را در می آوریم . بعد کنجد را با تستر تست می کنیم. بعد کنجد را میکس می نماییم. کره را داخل ماهیتابه ریخته تا وقتی که داغ شد خرما را به آن اضافه می کنیم . وقتی خرماها نرم شد آنها را له می کنیم . کنجد آسیاب شده را اضافه می کنیم. توپک ها را در کنجد می غلتانیم. روی کنجدهای این خرما را می توان با خلال بادام یا پسته تزیین نمود. اگر به خوزستان سفر می کنید پیشنهاد ما به شما حداقل یک بار تست کردن خرما کنجدی است. خرما کنجدی می تواند سوغاتی خوشمزه و جذابی باشد.

 

رولت خرما برای مراسم مذهبی  و ماه رمضان بسیار مناسب است. برای تهیه رولت خرما و گردو 500 گرم خرما 5 عدد تخم مرغ و سه عدد گردو نیاز است.

طرز تهیه رولت خرما و گردو : ابتدا هسته داخل خرما را درآورده و سپس داخل آن را با گردو پر می کنیم. بعد خرما را لای خمیر گذاشته و می گردانیم. سپس خمیر و خرما را با هم تفت می دهیم. در آخر می توانید روی خرما را با گردو و پسته و بادام تزیین کنید و کمی روی خرما را فشار دهید تا به خرما بچسبد. سپس کل خرما را داخل یک کیسه فریزر قرار دهید و درون یخچال بگذارید. پس از سرد شدن می توانید با یک چاقوی تیز رولت را برش دهید.

آنچه که می تواند زینت بخش سفره افطار شما در ماه رمضان باشد بی شک رولت خرما و گردو است زیرا هم شکلیل است و هم خوشمزه.

 

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :