کیک خرما

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | دوشنبه 4 مرداد 1395 در ساعت 11 : 37 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

کیک خرمایی

خرما یکی از مواد پرکاربرد در تهیه کیک و شیرینی است که به دلیل طعم فوق العاده ای که دارد می تواند تاثیر فوق العاده ای در مزه نهایی کیک و شیرینی داشته باشد. کیک خرما از جمله شیرینی های بسیار لذیذ و پرطرفدار است. در این بخش از مقالات وب سایت خرما و رطب قصد داریم طرز تهیه کیک خرما را برای شما کاربران عزیز شرح دهیم.

مواد لازم جهت تهیه کیک خرما

برای پخت کیک خرمایی به مواد ذکر شده در زیر نیاز داریم.

  • 30 عدد خرما ( هسته رطب باید جدا شود)
  • آب جوش به مقدار 1 و 4/1 فنجان
  • کره آب شده ( یا روغن مایع) به میزان 1 و 4/1 فنجان
  • 1 و 4/1 فنجان شکر
  • وانیل به میزان 3/1 قاشق چای خوری
  • 5/2 فنجان آرد
  • تخم مرغ به تعداد 2 عدد
  • بکینگ پودر معادل دو قاشق مربا خوری
  • گردو ( به صورت خرد شده ) به مقدار 2 فنجان

طرز تهیه کیک خرما

در ابتدا مواد لازم را تهیه کرده سپس شروع به آماده سازی کیک خرما می نماییم. برای شروع ابتدا باید آب جوش را بر روی خرما بریزید. این کار به له شدن رطب کمک می کند. خرما باید به خوبی با استفاده از چنگال له شود. تخم مرغ را در یک ظرف شکسته و شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. مخلوط را با همزن به خوبی هم بزنید. در انتهای این کار ، باید یک مخلوط غلیظ به دست آورید. پس از غلیظ شدن مخلوط ، روغن آب شده و یا کره را به آن می افزاییم و مجددا کمی هم می زنیم.

در گام بعدی باید آرد و بکینگ پودر را به همراه رطب له شده به مخلوط می افزاییم. سپس با استفاده از دور ملایم همزن ، مخلوط را هم می زنیم تا زمانی که خرما له شده و آرد به خوبی با مایع ترکیب شوند. پس از ترکیب کامل مواد ، خمیر کیک را با سرعت با به منظور یکدست شدن خمیر ، هم می زنیم. پس از صاف و یکدست شدن خمیر کیک خرما ، همزن را خاموش می کنیم.

مرحله بعدی ، اضافه کرن یک فنجان گردوی خرد شده و مخلوط کردن آن با ترکیب کیک است. توجه داشته باشید که گردو باید به صورت خرد شده باشد. توصیه می شود از گردو له یا چرخ شده استفاده نکیند. پس از این گام ، در قالب مورد نظر ، کاغذ چذب قرار دهید و مخلوط را در داخل قالب بریزید. یک فنجان گردو باقی مانده را بر روی ملوط کیک بریزید و قالب را در داخل فر از قبل داغ شده قرار دهید. فر باید 15 دقیقه قبل از قرار دادن قالب در آن ، روشن شود. قالب را در طبقه وسط فر با درجه حرارت 175c قرار دهید و به مدت یک ساعت صبر کنید. پس از این زمان ، کیک خرما شما آماده سرو می باشد و شما می توانید آن را با استفاده از رطب و مواد دیگر تزیین نمایید. 

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :