عصاره خرما و تاثیر آن بر پوسیدگی دندان

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | یکشنبه 18 مهر 1395 در ساعت 11 : 44 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

تاثیر عصاره خرما بر پوسیدگی دندان

خرما یکی از میوه های سرشار از پروتئین و انرژی است که دارای فواید بسیاری نیز می باشد. در این پست قصد داریم به بررسی تاثیر استفاده از خرما بر روی پوسیدگی دندان بپردازیم. به طور کلی خرما می تواند تاثیر بسیاری بر روی سلامتی انسان داشته باشد. گروهی از محققان در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به مطالعه تاثیر خرما بر رشد میکرو ارگانیسم استرپتوکوک میوتانس پرداخته اند. در واقع این گروه با همکاری بخش میکروبیولوژی در دانشکده پزشکی شیراز به تحقیق در این زمینه پرداخته اند.

به منظور انجام این مطالعه ، پس از کشت این میکرو ارگانیسم ها ، محیط های ایجاد می شدند که دارای غلظت های متفاوت از میوه ، شیره و عصاره خرما بودند. و سپس در این محیط ها میکرو ارگانیسم های استرپتوکوک میوتانس تحت کشت قرار می گیرند. بر مبنای این آزمایش ، با گذشت مدت زمان یک شبانه روز (24 ساعت) ، در محیط هایی که از خرما با میزان غلظت پایین استفاده شده بود ، استرپتوکوک میوتانس رشد کمی داشتند. با افزایش غلظت خرما در محیط ، این میکروب ها دیگر قادر به رشد در محیط نبودند.

همین امر موجب شد تا پژوهشگران از این آزمایش نتیجه بگیرند که استفاده از خرما می تواند از پوسیدگی دندان جلوگیری کند. از این رو شما می توانید با مصرف خرما از رشد استرپتوکوک میوتانس خودداری نمایید و در نتیجه تا حد زیادی از  پوسیدگی دندان ها ممانعت کنید.

جلوگیری از پوسیدگی دندان ، تنها یکی از خواص و ویژگی های خرما است. شما می توانید از خرما به منظور های مختلف استفاده نمایید. این میوه بسیار پر خاصیت است و علاوه بر این بسیار لذیذ و خوش طعم می باشد. سایر خواص خرما را می توانید در مقاله "خواص خرما" مطالعه نمایید.

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :