سوالات رایج در مورد خرما

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | ﺳﻪشنبه 19 مرداد 1395 در ساعت 14 : 39 دقیقه | نظرات کاربران ( 1 )

خرما و رطب دارای مصرف بالایی هستند و در ایران نیز به وفور یافت می شوند. این میوه در ایران بسیار متنوع است و در انواع مختلف وجود دارند. در این مقاله از شرکت خرما قصد داریم به پرسش های رایجی که شما کاربران عزیز در زمینه خرما و رطب ، مطرح کرده اید پاسخ دهیم. در ادامه با ما همراه باشید.

پرسش های رایج در مورد خرما و رطب

تفاوت بین خرما و رطب در چیست؟

در مقاله ای به طور مفصل در مورد تفاوت این دو مطالبی را ارائه دادیم. ولی به طور مختصر در پاسخ به این سوال می توان چنین گفت: خرما و رطب دو مرحله از رشد میوه خرما هستند. در واقع رطب به مرحله پیش از رسیدگی کامل خرما اطلاق می شود. در این مرحله میوه دارای رطوبت بالا و قند کمتری نسبت به خرما رسیده می باشد.

انواع خرما با شیره زیاد و به هم چسبیده ، دارای میزان بالاتری از قند می باشند؟

خیر. برخی از انواع خرما وجود دارند که بسیار نرم هستند و رطوبت بالایی دارند.این نوع خرما معمولا به دلایلی نظیر وارد شدن فشار به پوسته خرما و سایر عوامل دچار چسبندگی می شود و مواد قندی آن خارج می شود. بنابراین با توجه به این نکته باید گفت که چسبندگی خرما نشان دهنده قند بیشتر نمی باشد.

قند و میزان کالری در انواع مختلف خرما یکسان است؟

خیر. خرما دارای انواع مختلفی است که هر یک از آنها دارای میزان قند و کالری متفاوتی هستند. خرما خشک دارای میزان ساکاروز بالا و قند و آب کمتری است. در مقابل انواع خرما نرم محتوی مقدار زیادی آب و قند می باشند و ساکاروز آن کمتر است.

تفاوت خرما خشک و تازه در چیست؟

خرما خشک همانطور که گفته شد دارای میزان رطوبت کمتری است. این امر موجب افزایش ماندگاری این نوع خرما می شود. علاوه بر این می توان خرما خشک را حتی در خارج از یخچال نیز برای مدت طولانی نگهداری کرد. در مقابل انواع رطب و خرما تازه برای ماندگاری بیشتر حتما باید در داخل یخچال نگهداری شوند زیرا دارای شیره زیادی می باشند و در صورت نگهداری در جای گرم و نامناسب دچار ترشیدگی می شود.

چرا باید خرما را شست؟

رطب و خرما به مانند تمام انواع میوه ها قبل از مصرف نیاز به شست و شو دارند. زیرا بر روی پوست خرما آلودگی های زیادی وجود دارد و علاوه بر این حاوی میکروارگانیسم های زیادی می باشد. این عوامل بیانگر ضرورت شست وشوی خرما می باشد.

دلیل ترش شدن خرما چیست؟

میوه خرما دارای مقدار زیادی کربوهیدرات است. با رشد میکروارگانیسم ها ، خرما دچار تخمیر می شود و در نتیجه طعم ترشیدگی به خود می گیرد. نگهداری خرما و رطب در هوای گرم این فرآیند را تشدید می کند.

شکرک زدن در خرما ، علامت خرابی و فساد میوه است؟

در انواع خرما که دارای رطوبت بالایی هستند ، گاها امکان ایجاد کریستال های قندی یا همان شکرک وجود دارد. این امر ممکن است به دلیل نگهداری از این میوه در شرایط نامناسب رخ دهد. با تمام این تفاسیر ، شکرک زدن ، نشانه خرابی و فساد در خرما و رطب نیست و می توان با نگهداری از خرما در یخچال امکان بروز شکرک را کاهش داد.

ارسال نظر

دردانه : تازگی مطالب
0 0
برای من که در منطقه سردسیر بزرگ شده ام ، مطالب نو و تازه بود. لطفا مطالب بیشتری در تمام محصولات درخت خرما قرار دهید.
مدیریت : پاسخ
0 2
حتما دوست عزیز. در زمینه خرما اطلاعات خود را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. خوشحالیم که مطالب سایت خرما مورد استقبال شما قرار گرفته است
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

ارسال نظر

دردانه : تازگی مطالب
0 0
برای من که در منطقه سردسیر بزرگ شده ام ، مطالب نو و تازه بود. لطفا مطالب بیشتری در تمام محصولات درخت خرما قرار دهید.
مدیریت : پاسخ
0 2
حتما دوست عزیز. در زمینه خرما اطلاعات خود را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. خوشحالیم که مطالب سایت خرما مورد استقبال شما قرار گرفته است
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :