بسته بندی خرما

10 / 10
از 1 کاربر
« بازگشت به لیست مقالات | شنبه 19 تير 1395 در ساعت 12 : 33 دقیقه | نظرات کاربران ( 0 )

آخرین مرحله در فرآیند تولید خرما بسته بندی آن است که به منظور جلوگیری از آلودگی خرما و آفت زدن آن و سالم ماندن محصول هنگام جابجایی انجام می شود . بسته بندی خرما به دو صورت با هسته و بدون هسته صورت می گیرد .

بسته بندی خرمای با هسته

ابتدا انواع خرما باهسته بررسی شده و محصولاتی که سایزهای غیر عادی دارند و یا طی فرآیندهای قبلی تولید خرما به آنها آسیب رسیده است جدا می شوند . پس از آن هر دسته از محصول با توجه به وزن مشخص شده به قسمت مربوطه جهت بسته بندی انتقال داده می شوند و داخل دستگاه بسته بندی خرما قرار می گیرند . از آنجا که داخل پلاستیک شفاف قابل رویت و مشتری پسند تر است اکثرا در بسته بندی خرما از پلاستیک شفاف استفاه می شود . خود بسته پلاستیکی داخل بسته کارتنی قرار می گیرد . مشخصات هر خرما نیز روی بسته کارتنی نوشته می شود .

بسته بندی خرما  بدون هسته

خرماهایی که در مرحله قبلی جدا شدند و از نظر ظاهری دارای اشکال هستند و کیفیت کمتری دارند به صورت جداگانه به عنوان خرمای درجه دو و سه بسته بندی می شوند . معمولا این محصولات بدون هسته ارائه می شوند . 

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :

ارسال نظر

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :